Twitter Ade Header?

by 4:47:00 PM 1 comments
Assalamualaikum.
Dah lama tak update blog.
*Terus ke topic*

Twitter dah semakin maju.
Macam2 yang dorang dok tambah.
Ade header! 
Yeah, itu yang paling ketara sekarang.
Bagi yang belum nampak header kat profile, pegi lah setting balik.

Settings --> Design --> Header (Yang ada twitter je la)

Aku dah guna.
Tengok printscreen ni.

My Twitter, cool tak? (Anda cool kalau anda follow : https://twitter.com/imthesoloEL

Design yang ada pada header tu, aku buat sendiri. Pic ni diprintscreen  ketika sedang photoshop header ni.
CS3 je.

Hasilnya, memberangsangkan. Aku patut jana pendapatan untuk ini.
Nak tengok banyak lagi koleksi photoshop aku ? Pergi sini :   http://mawwadahsuci.blogspot.com/p/sho-pinks-photoshop-collection.html 

Ok, itu saja daripada aku.
Thanks sebab membaca entri yang sangat ringkas ini (agak terburu-buru).
Dah lama tak update tak kan nak biar bersawang.
Bye. 


Eldania Shukor

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

1 comments:

lurun namzar said...

mmg kena setting balik la twitter nie.
baru la twitter pn gempak!!!!