Tawaran Belajar Di Kolej Matrikulasi Selangor sesi 2013/2014

by 8:51:00 PM 6 comments
Assalamualaikum warahmatullah.

Tanggal 25 April 2013, aku telah mendapat tawaran belajar di Kolej Matrikulasi Selangor untuk tahun 2013/2014.
Alhamdulilah syukur.

Pada mulanya, website moe.gov.my tu sesak sangat. Aku ni boleh pulak tangguh nak check sampai lah crowded gile.
Website tu pon asyik problem je, sebab ramai sangat yang nak check.
Member aku yang kat twitter mula bising pasal tak dapat check.

Then, ade sorang member twitter bagi link untuk check. So kerja pun menjadi senang & member lain pun try check gune link tu.

Maka keputusannya aku dapat tawaran belajar di KMS bersama sorang lagi member aku. Hehe
Tapi budak sekolah aku ramai yang dapat Matrik Perak. Jauh gitew.


Pilihan kedua aku.  Matrik Selangor.

Heee,
Akhirnya dapat jugak aku sambung belajar.
Nanti kalau aku masuk sini, aku mungkin pilih Modul 2 untuk Kursus Sains, yeah, aku nak belajar Sains Komputer tak pun jadi Engineer.

Aku masih tunggu keputusan UPU.
Pilihan pertama aku Asasi Kejuruteraan UiTM, mintak2 dapatlah.
So, baru boleh buat pilihan nak masuk mana.

p/s : Ade sape2 dapat KMS jugak? Kenalkan diri, hewhewhew.

Eldania Shukor

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

6 comments:

syakirah said...

saya KMS :D hyehyeeee. jumpa time 27 May nanti yee :D

Hana Dania said...

hye ~ wa yeke.. insyaAllah jumpe nanti kat KMS..

Mint Kr said...

hahaha tahniah :) selamat belajar ! wehooo , dulu modul 2 haha

Hana Dania said...

Thanks :D

ashaLUNA said...

Salam perkenalan :) Saya pon ditawarkan ke KMS jugakk.hehe ^^

Hana Dania said...

Salam perkenalan.. Hehe saye pun :D