Guide Books for Social Webs ^^

by 3:05:00 PM 0 comments
Satu permulaan baru untuk yang masih berjinak jinak dalam LAMAN SOSIAL.
Tak kira la FACEBOOK , TWITTER , mahupun BLOGGER ~
'appreciate' sgt sape yg wat buku buku nih .. ^^
Lebih kurang macam buku ' ..... for DUMMIES' gak..
Tak tebal macam buku 'manual'
Tak nipis macam 'paper'
OK je ~


Saya jumpa buku buku ni kat Popular Bookstore Jusco AEON Melaka. (I'm very sure, there are another copies like these at the other bookstores)
Tak sempat pulak nak seselak sumenye..n tak sempat nak 'record'kn 'publisher' buku buku ni. Hee~


~T A M B A H A N~

Sedang jalan jalan kt 'bookstore' tu.. (Jalan kt part jual CD)
Teruja lak bile nampak album ni ^^
em.. 'music video' kot ~ grup grup KOREA


JYJ !! ^^
 N ade gak yang lain yang tak sempat 'capture' album tu..
Antaranya : SS501 and CNBLUE
Saye rase bnyak lagi tau..tp almaklum mase terhad nak jalan jalan kat situ.. (bese la ronggeng sane dengan membe membe je : naik bas)






Sho Reen

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

0 comments: