Semua Sebab Add Math ~ Alauddin Batch 95 : Mid Year Examination

by 8:45:00 PM 0 comments
HAHA~ saje je nak 'update' pasal ni~~
Form 4 baru jawab 'exam' dalam format sebenar SPM dalam 'Mid Year Exam' sebelum semester ke-2 ni..
Mmg x dinafikan la ~ Add Math sangat susah (bagiku) n beberapa kawan aku yg lain~ HAHA..
Mai tgok sini :


Balik je dari sekolah (baru habis jawab 'add math') aku pegi 'post' kan kt group ni~ HEHE
Lepas itu, yang lain pun 'comment' ~~









HAHA~ ni la ape mereka ni semua 'comment'. Macam2..
"Add Math paling senang nak dapat G" -- hehe (aku un setuju)

Pendapat aku la :
Ni satu permulaan, masing2 x 'pro' lagi~ termasuk la aku ni ha.
Mungkin kalau kita 'focus' n selalu buat latihan, maka insyallah jadi OK~
Bak kata pepatah :
Alah bisa , tegal biasa ^^
Then, seperti si Chong ni pesan kat si Kumar ni :


HEHE^^





Sho Reen

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

0 comments: