Thanks My Friends

by 4:00:00 PM 2 comments
Syukran ~~~
Sebab ape sye ucap ini..
Ingat x lagi 'design' t-shirt kelas dulu ~~

ha design ni la ~ untuk classmates aku..


HUhu~seorang kwn baik telah 'post' kan 'design' ni dalam 'group' kelas kami - Facebook
~ dan dia jugak 'tag' kan kt classmates...
Jadi sye sangat berpuas hati bila tengok komen mereka semua pasal 'design' ni...
Dihargai~~ HEHE ^^
Huhu... tgok la ape yg dowg komen ni~~





HUHU~~ thanks korang!!!
tapi bile nye T-shirt kelas nak buat~~~ -.-'
aku rase korang un banyak nk perbetulkan sikit an...
Tgok la cmne ^^

Sho Reen

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

2 comments:

auTumN_casS!e said...

domo domo ne-yo,..!!

Sho Pink said...

domo kun!!~ lalala hehe