Perhatian Kepada New Followers !

by 10:25:00 PM 2 comments
Photobucket

Hye, selamat malam :)
Sorry la dah lame x updated ~
Lately busy sikit .. huhu~
Busy ape? Busy dgn kelas (tapi sempat gak online FB & Twitter) ish ish~
Well, budak nak SPM la katekan ~
[SPM ? akronim ni x dpt buat satu kenyataan yg lawak la~
Tapi time PMR dulu boleh : P.M.R. = Peperiksaan Menyusahkan Rakyat]
Yes, saye budak SPM ! (tetibe gune kata ganti nama diri 'saya' lak)~
Oleh itu, hye akak2 , hye adik2 , hye abg2 yg bru follow blog ini~
Thanks atas kejujuran anda & gud luck ea untuk Giveaway Cik Bunny !
Sape tak join lagi , meh lewww join ! Klik link atas ni~



Kepada new followers dlm blog ni ~ I akan follow up balik y'all punye blog ok ! ( 'I' n 'u' pulak) Tapi aku follow time ade mse la~ (Aku suke blogwalking klu boring)
Pastu, anda sume rerajin la komen2 ye~ Dialu-alukan .. (Sampai aku setkan Anonymous pon leh komen tau)~
Oklah tu je~ Nanti saye update lagi ~ :)
Well, u know? Next week I da start exam U NO !
Thanks kepada yg sudi doakan , tapi kalau org doakan pun aku tak usaha mane nak dapat an! Ok, i nak lesap now !
Bye !


Amboi ! Cepat je nak tekan pangkahkan ! Tengok lah ni dulu :

Photobucket

Sho Reen

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

2 comments: