Contest Makeover Makeup

by 9:53:00 PM 1 comments
Photobucket

Terus ke topik !
Pada suatu hari, aku jalan-jalan kat laman maya ni , tetibe aku check kt Blogs I'm Following.
Bile aku nampak pasal contest ni alert sikit la, so dipendekkan cerita aku terjumpe leww contest ni dlm Blog Cik Bunny ~
So, aku pon join leww~ (Tengok bawah)



Nak join? Tekan banner atas ni~ (Well, mungkin tlewat tapi korang boleh mekap2 ag an :P)

N, ini gambarnye :



Err... bru pasan , sume capture dri angle yg same :P
Ni makeover hasil tangan sendiri & buat ade study2 sikit~
Hope dapatlah :)

Pastu nak tag kat :
Cik Nadz
Cik Eyda
Cik Raraa

Ok! Tu je.. Mekasih :)

p/s : Tarikh tutup : 14hb Feb (terlewat) :P

Sho Reen

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

1 comments:

kai said...

comelnya dia!
milik siapakah gadis ini