Tingkatkan Trafik Blogger Dengan Labels !

by 5:56:00 PM 3 comments
Photobucket

Hye!
Today aku nak buat tips pasal blog sikit (banyak) ~
Asyik buat tips je ... gehehehe~
Aku bukan pro sgt nk cer pasal trafik2 ni~ Nak lebih lanjut tnye la blogger otai~
Well, asal ade bende yg melintas kt dlm benak kepala aku ni..
Aku post la..
Asik mengepost je ~ HeHeHe

Ha.. nak ckp pasal Label ni ~
Ape kaitan Label dengan trafik blog korang?


This !
 Suatu malam, aku check la balik post-post aku~
Entry aku yg ni (Apa Yang Tidak Perlu Untuk Menghuni DiAsrama) mendapat tempat pertama dlm popular entry aku~
Tapi entry yang baru-baru ni tak banyak orang singgah & baca~
Nak kate silap Ping Aggregator , sume aku ping kan~
Then, aku tengok balik kat edit post..
Entry aku yg popular tu ade banyak keywords pada labels dia.. yang lain tak ade (sebab aku malas nak buat)~


RM1000 Over Here!
RM1000, pts baucer, wow, duit, money




Aku pegi la google, search pasal fungsi labels ni~
So, baru la aku tau ! Labels ni pon main peranan dlm nk tingkatkn trafik dlm blog~
Kiranya, labels ni salah stu teknik SEO la~

 tips,SEO,teknik SEO,labels,kepentingan labels,tingkatkan trafik,trafik

Maka, aku pon cecepat penuhkan labels pada setiap ~
Kot ape yg orang ramai carik pasal satu2 maklumat, blog aku boleh bg maklumat tu dgn senang kt search engine ~
OK~ tu je ! Sila penuhkan labels dgn keywords2 entry korang kalau nak ramai singgah dlm blog korang~ 
Thanks baca ! 
Photobucket


Sho Reen

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

3 comments:

Hanis said...

InsyaAllah berhasil ^_^ Btw harap sudi menjadi sponsor for my contest, boleh e-mail kan ke nurul_hanis15@yahoo.com

Fazword Blog said...

Memang benar, saya juga sudah pakai tips macam ni
keep posting ya :)

visit and follow back :)

Sho Reen said...

@Fazword Blog yep..ini skdr berkongsi..