Baucer Buku PTS RM5300 !

by 12:27:00 PM 4 comments
Photobucket
Hye, selamat pagi yg nak ke tengahari ni~
Dan selamat memasuki bulan baru !

Wahai pembaca buku, penggemar buku, penulis novel, penulis cerpen, ulat buku & orang yang cintakan ilmu !

Nampak tak tajuk aku tu?
Excited tak?
Tak tau lah korang se-excited aku tapi tengok perkataan "buku" tu
buat aku sgt sgt sgt excited ~

Nak2 dah hampir Pesta Buku & buat julung kalinya aku ke situ yg berlansung pada 27 April - 6 Mei~
Sebelum ni jarang pergi ~
Opportunity tak brape nak kene & PWTC jauh dari Melaka !

Dan yg paling excited sekali bile dengar pasal baucer buku ni :


Wah, excited tak?
Jom join ramai2~
Caranya mcm korang join "Churp Churp" atau "Says.my" tu~ Kongsi link kat FB & Twitter dll & pemenang dikira berdasarkan jumlah link yg di click ~ 
Senang kan?
Strategi nak menang pon sama mcm korang kumpul credit dalam "Churp Churp" atau "Says.my" !
Kalau nak join tekan pada pic di atas ni atau tekan link ni : JumpaPTS@Pesta Buku Antarabangsa KL 2012 (Dalam link ni jugak ada terma & syarat)

Selain itu, PTS jugak ada penampilan istimewa drpd penulis Bestseller PTS ! Bagi mereka yg cita-cita nak jdi penulis mcm penulis PTS ni boleh jumpa kt Pesta Buku nanti ~
Mana tau mereka boleh inspirasi pada korang ~
Lagipun bukan saja penulis novel tapi penulisan yg bersifat ilmiah ~


Jom join ~
Aku dah join korang pon join jugak lah~ HEHE
K lah , gud luck !
Thanks~

Photobucket
p/s : kalau dpt baucer RM1000 tu rak buku kne prepare dulu gak :P ~

Eldania Shukor

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

4 comments:

Cik Adieb said...

Wah,good luck :D
Saya pun maw join gak ..

Sho Reen said...

@Cik Adieb good luck too ! ^^

ridoma said...

wah shopin buku sakan lah lau mng..

Sho Reen said...

@ridoma huhu betul2 ~