TAKUT MATA ROSAK???? TUKAR KEPADA FRESHKON CONTACT LENS!!

by 4:32:00 PM 2 comments



  • Pemakaian contact lens yang tidak betul boleh memberi risiko kepada pemakai.
  • Kegatalan mata, mata bengkak, mata merah, dan luka pada kornea adalah antara kesan pada pemakai.
  • Bahkan, terdapat juga risiko BUTA pada pengguna contact lens.




Nak tahu macam mana nak pakai contact lens? Boleh lihat DI SINI.

Dengan Freshkon lens, anda akan merasai:

1) Kenikmatan mata tanpa iritasi
2) Lens dengan pelbagai warna dan corak
3) Mata tampak besar dan menawan

>> Jenama ini menjadi pilihan kebanyakan pengguna contact lens dan juga diiktiraf oleh optometris. 


Banyak testimoni positif pasal Freshkon Lens ni, boleh lihat dibawah.






Bagi mereka yang ada masalah mata yang serious silalah rujuk pada Pakar Optic anda sebelum menggunakan Contact Lens sebagai langkah berjaga-jaga. Kalau takde masalah mata pun bagus je kalau pergi rujuk optometris. 


===================================



Berminat?
Sila PM nombor di bawah untuk HARGA!!

AMALINA (011-12345678)
YEE TAT (010-98765432)

Untuk melihat pilihan corak dan warna-warna menarik, sila ke web:
 http://www.freshkon.com/


This is for academical purpose only, not to sale. 

Eldania Shukor

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

2 comments:

Anonymous said...

betul, contact lens ni sangat lembut. saya suka pakai

Anonymous said...

Yeee sangat cantik suke gilerrr corak die......