Produk Hilangkan Parut Jerawat

by 8:50:00 PM 2 comments

Assalamualaikum, fair-and-beauty-face seeker.

Okey, aku nak kongsikan produk yang sangat berkesan untuk hilangkan bekas jerawat.

Alhamdulilah aku dikurniakan muka yang sukar untuk jerawat timbul, timbul pun sebulan sekali, haha.
Jadi aku ni benci la jerawat, jadi aku suka picit sampai berdarah, berparut.
Aku pun benci parut ni, so aku pun try la guna sabun pencuci muka yang mak aku selalu pakai (kongsi dengan mak aku haha). Alhamdulilah, dalam beberapa minggu dah nampak perubahan kalau konsisten pakai.

Well, aku cuci muka dua kali saja.
Waktu mandi pagi dan petang.
Aku tak rajin cuci muka sebelum tidur. Haha

Banyak parut jerawat dah aku hilangkan sehingga tak ade kesan hitam langsung.

Dan untung pengetahuan korang aku hanya guna satu produk sahaja, tak pakai satu set ea. Aku just guna sabun ni je. Tapi kalau guna set mungkin lagi bagus.

Okey, ni lah sabun aku pakai.

Eldania Shukor

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

2 comments:

noor sakinah said...

menarik sis. tapi bukan utk saya huhu.. anyway please have a visit to my page http://inavitamin.blogspot.com/

Hana Dania said...

sgtlah berkesannnnn :)