Contest Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

by 6:23:00 PM 4 comments

Photobucket


Aku nak join satu contest yg nampak menarik ni !


Aku baru jumpe contest ni pon last minute~ Tak ape la.. Nak join jugak!
Syarat-syarat :

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh.
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

Hadiah dia pon menarik gak! Kalau korang menjadi yang bertuah , korang boleh pilih 1 daripada 10 hadiah yang ditawarkan iaitu handbag yg cantik-cantik.
Nak tengok hadiah dia? Klik banner atas ni!

Nak tag dekat :
CikZie
Cik Ieka
 Cik Atiqah

Tarikh tutup :
16 Januari 2012

Photobucket  

Sho Reen

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

4 comments:

kai said...

wow rajen join contest.
untunglh kalau menang.

Sho Reen said...

@kai haha.. saje. mengisi masa lapang :)

ciknurul said...

mekasih syg ! bz :))

Sho Reen said...

@ciknurul same same :)