Tukar Header Baru !

by 6:00:00 AM 2 comments
Photobucket

Salam sejahtera ~ Tuan & Puan sekali :)

Aku nak mencoret sedikit kat blog ni ~ Mau menenangkan hati gundah gulana.
And sukar mau tidur +,+ (aku type mende ni waktu malam n autopublish waktu pagi)
Maka, aku pon nak update ~

Korang perasan tak?
Aku dah tuko header baru n tab kat shoutbox tu ~
Kalau perasan, yeah *applause* anda masih ada nikmat penglihatan ! Syukur :)

Berbekal ilmu photoshop yg tak brape nak pro.
Dengan software Photoshop yg cume CS3 saje~
Aku dah hasilkan header yg kedua ! *sblum ni x gune photoshop*
Aku nak buat lain sikit dari org lain ~
 *mungkin ade yg menyampah mende yang gegerak ni*
Tak pe la, aku cube :)

Ni header yang sebelum ni :

Photobucket

and aku dah dgn tuko yg ni :

Photobucket

Kalau sape-sape yang muntah pink tengok header ni , sila bgtau aku , sbb aku akan tuko balik header ni ke header yang asal ~ *Alasan selain ini tidak diterima*
 Aku perah-perah otak aku nak buat header ni ~ 
The 'bergerak-gerak' thing makes my header different from others.

Terima kasih kpda Ps CS3 yang beri khidmat mengedit header ni , kpda blog tutorial photoshop yg aku penah jengah n Encik Kai yang sentiasa menyokong utk mengedit dengan Ps (tengok frame shoutbox tu , tu die la yg buat) :)
N aku tak terfikir nak buat tempahan header ~ Nantilah , aku busy.

 Maceh ye sebab bace entry ni dlm blog yang tak brape nak cool yang penuh wane pink membuat anda muntah-muntah!

p/s : 
1. aku tak nak tunjuk tab shoutbox aku yg terdahulu sbb x de logo copyright :P
2. aku lebih meminati bidang yg ade kreatif drpd bidang fakta/ikut procedure/rigid/limited namun itu semua ilmu *Tolabul ilmi faridatu ala kuli muslimin*
3. sekarang aku boleh balance obsesi aku dalam K-POP , Melayu n Muzik Barat, tapi aku bukan up-to-date pasal lagu-lagu ni~ *aku tak bleh lupe muke-muke comel artis Korea yang trlompat-lompat di atas pentas*
4. Everyday I weep.

Photobucket

Sho Reen

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.