Nak buat duit tanpa perlu modal?

by 1:52:00 PM 0 comments


http://www.emocutez.comKebuntuan nak cari duit?
Tak ada modal nak cari duit?
Nak tambah duit poket?

So, aku syorkan korang sertai ini http://www.emocutez.com :


Caranya mudah sahaja http://www.emocutez.com :

1. Sertai churpchurp menggunakan Twitter atau Facebook anda.
2. Pastikan anda melengkapi Tetapan dahulu tentang maklumat diri dan keutamaan sharing supaya pihak churpchurp dapat memberi kempen yang sesuai untuk anda.
3. Kongsikan kempen2 yang diberikan di Twitter atau Facebook kepada rakan-rakan anda.
4. Dan dapat la duit!
http://www.emocutez.com

Senangkan? Senang sgt kot!!!
Perlulah banyak usaha & ada sambungan internet :)

p/s : aku pun dah join! mudah je :) aku tengah menunggu RM 99.38 baru boleh cash out~

Sho Reen

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

0 comments: